jueves, 25 de octubre de 2007

Tercer múltiplex per poder veure TV3

EU RECLAMA AL CONSELL QUE ACCEPTE EL TERCER MÚLTIPLEX I ACABE “AMB EL TRIST EPISODI” DE LA CENSURA AL SENYAL DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

La coordinadora de la formació, Glòria Marcos, diu que “l’intercanvi de senyals entre les Illes, Catalunya i nosaltres és una solució justa i desitjable al conflicte”



Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), a través de la seua coordinadora i diputada autonòmica, Glòria Marcos, ha reclamat al Consell que accepte la proposta del Ministeri d’Indústria d’instal·lar un tercer múltiplex que assegure la recepció del senyal de TV3 i s’acabe així “amb el trist episodi del veto a que els valencians i valencianes que ho desitgen puguen veure la televisió de Catalunya”.

“La censura a TV3 és un dels fets més antidemocràtics i lamentables de la gestió de Francisco Camps com a president de la Generalitat, però a més, en un context de globalització, és una iniciativa absurda que sols s’entén en clau electoral i per assegurar-se el suport dels cada volta més minoritaris grupuscles anticatalanistes”, va explicar Marcos. La dirigent d’esquerres, a més, va afegir que la qüestió “pot tancar-se amb una solució que jo crec que és beneficiosa per a totes les parts. L’intercanvi dels senyals de les televisions autonòmiques entre les Illes, Catalunya i nosaltres és una solució justa i desitjable al conflicte”.

Marcos, a més, va exigir que no es faça efectiva la sanció de 300.000 euros a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), una associació “amb un currículum extraordinari de promoció de la nostra llengua i cultura”. “Aquesta mesura, en el context d’una de les iniciatives més importants d’ACPV, com ara els Premis Octubre, demostraria que s’està tornant al camí de la sensatesa”, va dir per concloure.

València, a 25 d’octubre de 2007

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios: