sábado, 14 de febrero de 2009

Per una televisió sense fronteres

Com bé sabreu fa més d’un any que al sud del País, les emissions de Tv3 foren censurades, un any després des d’ACPV seguim lluitant legalment per defendre el dret del poble valencià a la llibertat d’Expresió.

Tot aquest temps hem comptat amb el vostre recolzament de diferent maneres. Per això no hem abandonat la lluita per la defensa de la democràcia sinó que tornem amb més força. Ara ens tornem a posar en contacte per presentar-vos una nova iniciativa més potent i arriscada que les anteriors

Per tal d’informar-vos us convoquem a una assemblea per a persones sòcies i simpatizants així com per a totes les organitzacions que vulguen participar.

Manifestació TV3 Alacant

El dimarts 17 de febrer a les 20:00 h, a la SEU universitària de la ciutat d’Alacant (C/ Ramon y Cajal , 4 Alacant).

Ens agradaria comptar amb la vostra presència, així com també us preguem que feu extensible aquesta invitació a les persones que considereu puguen estar interessades

Perquè gràcies a vosaltres, continuarem treballant per al futur que ens mereixem i perquè som un poble que avança i que ningú pot aturar. Comptem amb vosaltres, compteu amb nosaltres!

Per la dignitat del nostre país i la nostra llengua ens veiem el dimarts!

Delegació d’ACPV a Alacant

1 comentario:

Anónimo dijo...

Si por mucho que querais no vais a tener TV3 porque no resulta rentable emitirlo en la provincia de Alicante, no es cuestión ideológica, , sino económica. En la provincia de Alicante no se habla practicamente valenciano, es más, como tal se nos trata desigualmente por ello (yo soy de la vega baja, por si no queda claro) y no les sale rentable mantener la emisión en una zona en la que el % de espectadores en la provincia es inferior al de una sóla ciudad media catalana. No os empeñeis en ser catalanes, somos valencianos porque nos ha tocado, para mi es un orgullo saber una lengua más que muchos otros españoles, pero ya está.