miércoles, 3 de junio de 2009

10 raons per a votar Esquerra Unida

10 RAONS PER A VOTAR ESQUERRA UNIDA



1. Perquè els que sempre han defensat amb coherència els interessos de la majoria social treballadora mereixen la teua confiança i el teu vot.


2. Perquè no mereixen “una última oportunitat” els que sempre fan el mateix: prediquen amb paraules d’esquerres però s’equivoquen per la dreta.


3. Per a garantir una eixida per l’esquerra a la crisi econòmica en Espanya, castigant les polítiques conservadores del Govern i les alternatives retrògrades del PP.


4. Perquè la millor manera d’aturar a la dreta amenaçant i classista és donar-li la confiança a la gent conseqüent de l’esquerra, que plantegem alternatives a les polítiques conservadores.


5. Perquè en aquesta ocasió tots els vots compten i tenen el mateix valor.


6. Perquè aquesta crisi ha demostrat que si es vol es pot, i nosaltres defensem que es puga millorar els serveis públics, l’educació, la sanitat i les polítiques socials, i que hi ha recursos per a això.


7. Perquè les solucions d’esquerres passen per una Europa social i amb drets i per la intervenció de l’economia per a impulsar un nou model de desenvolupament.


8. Per a democratitzar la Unió Europea , convertint el Parlament Europeu en una vertadera cambra legislativa i reforçant la participació de la ciutadania a través de referèndums vinculants.


9. Per a garantir l’accés de tots i totes a l’educació superior i parar la privatització de la universitat que s’amaga darrere del Procés de Bolonya.


10. Per això, quan Espanya assumisca la Presidència de la UE en 2010, impulsarem un Pacte per l’Ocupació, el repartiment de la riquesa, el rescat dels sectors estratègics de l’economia, la reforma fiscal progressiva i la democratització de la UE.


Pensa en roig:


Vota pels teus drets



10 RAZONES PARA VOTAR A ESQUERRA UNIDA


1. Porque los que siempre han defendido con coherencia los intereses de la mayoría social trabajadora merecen tu confianza y tu voto.


2. Porque no merecen “una última oportunidad” los que siempre hacen lo mismo: predican con palabras de izquierda pero se equivocan por la derecha.


3. Para garantizar una salida por la izquierda a la crisis económica en España, castigando las políticas conservadoras del Gobierno y las alternativas retrógradas del PP.


4. Porque el mejor modo de parar a la derecha amenazante y clasista es darle la confianza a la gente consecuente de la izquierda, que planteamos alternativas a las políticas conservadoras.


5. Porque en esta ocasión todos los votos cuentan y tienen el mismo valor.


6. Porque esta crisis ha demostrado que si se quiere se puede, y nosotros y nosotras defendemos que se puede mejorar los servicios públicos, la educación, la sanidad y las políticas sociales, y que hay recursos para eso.


7. Porque las soluciones de izquierdas pasan por una Europa social y de derechos y por la intervención de la economía para impulsar un nuevo modelo de desarrollo.


8. Para democratizar la Unión Europa, convirtiendo el Parlamento Europeo en una verdadera cámara legislativa y reforzando la participación de la ciudadanía a través de referéndums vinculantes.


9. Para garantizar el acceso de todos y todas a la educación superior y parar la privatización de la universidad que se oculta tras el Proceso de Bolonia.


10. Por eso, cuando España asuma la Presidencia de la UE en 2010, impulsaremos un Pacto por el empleo, el reparto de la riqueza, el rescate de los sectores estratégicos de la economía, la reforma fiscal progresiva y la democratización de la UE.


Piensa en rojo:


Vota por tus derechos



No hay comentarios: