lunes, 29 de octubre de 2007

Al·legat republicà de Marina Albiol

Els primers 3 minuts parla dels aparcaments d’un hospital de Castelló, a continuació pren el tema de la llibertat d’expressió republicana.
Cap al final Marina torna a intervenir al torn de rèplica, contestant sobre l’aparcament i tornant a denunciar l’atac a la llibertat d’expressió republicana, que ella mateix havia patit. Finalitza llegint un text en defensa dels valors republicans.

    Es pot veure en

mms://cache.gva.es/canalgv/HIJOS/ORG3/plenocortes_2007_10_24_punto3_MN_H0_101757673.wmv

- al minut 29:40 torna per a replicar
- al minut 31:50 denúncia a la presidenta que no talle al PP i al PSOE quan se n’ixen dels temes i quan ella defensa la llibertat d’expressió i la república la tallen.
- al minut 32:38 torna a reivindicar la república.
- al minut 33:00 defensa els valors republicans
- al minut 33:15 llig el famós al·legat de Robespierre en contra de la Monarquia i a favor de la República

Una altra entrada és aquesta:
http://www.canalgv.com/canalgv/default.cfm


I cliqueu en:
Ple de Les Corts. Sessió 10. Punt 3
Corts Publicado el 24/10/2007
Presa en consideració de la Proposició no de llei de tramitació especial d´urgència sobre el rescat de la gestió de l´aparcament de l´hospital general de Castelló, presentada pel Grup Parlamentari Esquerra Unida-Bloc-Verds-IR: Compromís (RE 3053, BOC n. 16).

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hahaha, El meu portàtil es va estavellar quan estava navegant en aquest lloc última vegada que vaig estar aquí. I durant els últims 2 mesos he estat buscant aquest weblog, per la qual agraïda que es troba una vegada més! : D